Completion of the New Office in Beijing

Completion of the New Office in Beijing

In October 2011, the new office on the first floor of the Beijing R & D Center site will be delivered, marking that A&E Beijing will jump into a new stage. The building area of the new office on the first floor takes upto 600 square meters, including laboratories, office areas, conference rooms and leisure areas. The decoration style is stylish and practical, leading the life of the forefront of technology, embodied the culture of enterprise.

White tone of the office environment creates grand, clear and open atmosphere, which makes the staff working in a comfortable and modern environment to show their talent. Spacious open office, no crowded feeling, together with the green plants present our efforts to improve the working environment and relieve working pressure. The relaxing lounge area is completely life-style, fully embodies the people-oriented approach to the enterprise.

Stay connected with us in your favorite flavor!